Lustrum 2024

Home » Lustrum2024

Vanaf de jaren ’50 (van de vorige eeuw) luidde een Utrechtse scoutingvereniging de klokken van de Domtoren. In de Michaëlskapel van de Domtoren is door hen op Kerstavond 1979 het Utrechts Klokkenluiders Gilde opgericht. Volgend jaar viert het UKG zijn negende lustrum. Het is nu een bloeiende vereniging met ruim 800 leden en actief op tien luidplekken in de stad Utrecht.

 

 

Geplande lustrumactiviteiten

Lustrumreis

Wij van het Gilde hebben een grote reputatie als klokkenluiders. Maar ook bij het organiseren van nevenactiviteiten kunnen we er wat van. Zo scoren we al vele jaren hoog met het organiseren van meerdaagse lustrumreizen met een culturele inhoud, waarbij we het gezelligheidsaspect niet vergeten.

Ook voor volgend jaar, bij ons negende lustrum, is er weer een prachtige reis in voorbereiding. Van vrijdag 27 september t/m donderdag 3 oktober 2024 willen we een busreis maken in midden Europa. Naar Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk, ooit onderdeel van het roemruchte Habsburgse Rijk. We bezoeken: Erfurt, Praag, Wenen en Bamberg. Deze reis kent ook een kortere variant, met eigen vervoer: Van 27 t/m 30 september, met bezoeken aan Erfurt en Praag. Voor de mensen met minder tijd en/of minder budget. Zo proberen we deze reis voor zoveel mogelijk mensen, jong en oud, aantrekkelijk en toegankelijk te maken.

 

Omdat er bij alle bezienswaardigheden, waar we naar toe gaan aardig wat gelopen en geklommen moet worden, moet je het programma fysiek wel aan kunnen.

 

Voor meer details, met de kosten natuurlijk, lees de folder die je op deze pagina kunt vinden. Als het je wat lijkt, meld je dan aan met het aanmeldformulier. Wacht er niet te lang mee, de ervaring leert dat er veel belangstelling is voor deze reizen.

Lustrumreis folder

klik hier en lees alles over die prachtige reis.

Meld je aan voor de lustrumreis

klik hier en geniet van Europa’s mooiste steden, torens en klokken.

Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!